Pages

Thursday, August 18, 2011

biskut raya datang lagi... biskut suji

fuhhh...lama tak update ek...selalu update lauk berbuka ye tak? Ada je ummi captured gambar2 makanan semua tu...tapi ntah kenapa mood nak mengupload tu tak sampai...

Lama-lama bila datang mood tu macam dah lapok la plak..nant ummi buat summary je la satu entry banyak2 gamba makanan..boleh gitu?hehehhehehe...

Hari ni ummi buat biskut suji.. biskut lama-lama.. disebabkan mama ummi suka sangat makan biskut suji ni..tu yang tergerak nak buat biskut ni..lagipon..ni adalah biskut paling senang nak buat...



hihiks..ade yang merekah2 tu..hahahhaha...halal le eks

itu dia....close up skit...

siap suda satu jenis biskut...nak wat biskut apo laie nant eks??aduhaiii

3 orang berkata-kata:

cAyAnG_iBu said...

bagusnya dah buat kuih...bilalah saya nie nak sempat buat ek...huhuhu...sedey2...

insan_marhaen said...

ibu_suri beria-ia suruh IM beli bahan buat kuih. IM mengelak sebab IM tahu yang letihnya nanti IM.

ibu_suri suka makan kuih suji. maklumlah toknya dulu berbangsa Pakistan!

ummi iman said...

ibu...bbuat tak hari sabtu n ahad lepas???

IM...ikutkan je cakap ibu suri..org perempuan waktu raya ni memang over excited..gembirakan hati seorang isteri kan bagus

Related Posts with Thumbnails