Pages

Thursday, December 1, 2011

Apam angry birds punya pasal

Masya-ALLAH..punya la lama ummi tak update blog ni...apa nak jadik la..bukan tak nak update tapi bila dilnda masalah MR M tu memang tak boleh nak cerita apa...Otak jadi beku nak keluarkan kata-kata..

Cerita terbaru Ummi Iman kali ni..(walau pon takde la baru yer x?)..Ummi wat design baru ni..Ummi buat angry birds...ni sebelum customer tu request nak apam angry bird ummi dah berangan2 nak buat..bila memikirkan kelecehan nya..ummi jadi tertangguh2 nak membuatnya..

Alhamdulillah... kebetulan dah ada orang order ni..ummi pun buat la...inilah hasilnya.



Cute x???GEBUS GEBAS je...


ni close up skit lat muka angry birds..


Sesiapa yang berhajat nak menempah send email kat ummi yer... 

mimie.m.dam@gmail.com

4 orang berkata-kata:

ciK LyndaWawa said...

nampak sedap......

nurkaloi said...

waaa comel !!!

RULZA said...

comel sangat!!!!!

ummi iman said...

kak wa..memang sedap..yummehhhh

nurkaloi...TQ dear

puan za..aja aja....buat untuk hero2 anda

Related Posts with Thumbnails