Pages

Saturday, September 4, 2010

trend tudung terkini

ummi tak tau la samada korang dah tengok ke belum gamba ni...ummi baru je dapat email semalm , dari email seorang kawan.

Bahagian atas dah cantik pakai tudung...turun skit..ALAMAK..baju xda lengan plak....sekali turun lagi....hishh...budak ni terlupa pakai legging ke hapa?

ummi xtau nak cakap macam mana...apa pendapat korang?

20 orang berkata-kata:

Lagenda said...

ni manusia zaman bila nih?? x tahu hukum atau sengaja nk hina hukum??

Dc said...

Dc dah tgok pic ne kak..geram betol Dc tgok pic ne..klu Allah murka baru tau..

Rama2Ungu said...

huiissshhh..jahil sangt ke hape...
serupa tak pakai tudung je..baik tak payah pakai kalau nak mempersenda2kan agama.

Insan Marhaen said...

entahlah! depa yang tak paham atau IM yang tak paham..

rupanya masih banyak lagi tugas kita mempertulkan dunia ini...

Ummi Hanie said...

mcm mmprsendakan agama !

nymapah rasa..takkan la jahil sgt sampai xtau hukum..kalo dah terbukak sana cni takyah la gatal2 nk nyarung tudung tu kan..dia enat tudung tu fesyen je kot...kesiann

Seri said...

mungkin dia mimpi kot...terlupa nak bungkus yang kat bawah tu hi..hi..hi..

norfaridahanum said...

biar btul?

Sharifah Nurul Shahirah said...

xde otak kut pompuan tuh

ummi iman said...

mak--tulah..saja nak sendakan agama...sekarang ni tuhan bayar cash je..tak hengat la tu..

DC--tulah..akak baru je dpt semalam..terkejut akak tgk...walau akak ni tak le baik mana..tapi kita berusaha untuk jadi yang lebih baik

rerama--aah dear..budak ni..

IM--betul betul betul

ummi hanie--sakit hati bila tgk ni kan?ummi letak sebagai amaran n peringatan untuk kita

seri--agaknya la dear..+ve thinker betul seri ni

anum--urmm..tula..

ummi iman said...

sharifah--urmm...otak kalau letak tempat lain tu la jadinya..ahaks

Black_roses92 said...

rasanya kan ummi iman, baju2 dia banyaknya transparent kot.. huhu

hps said...

jilbabnya (tudung) sudah bagus tapi kenapa ke bawahnya tidak di tutup, itu juga aurat right ? i hope dia ganti bajunya....:p

Azlansap said...

ni indon ni..
selalu gak indon yg berpakaian mcm nie..

BD Fabregas said...

gambo ni konpem xphotoshop ke?? cam xcaya jek..

AiDa AzRyN said...

aiyooo~ trend apakah itu?aduy.. >_<

ummi iman said...

black--agaknya la black

hps--yup...me hoping thats also

azlan--agaknya..ummi pon tak tau

BD--ntah la..ummi pon dapat dari member

aida..hahaks..tu la macam2 fesyen kan?

hps said...

@azlan maksud indon = indonesia hah ? dont speak like that to indonesian, im from indonesia too, speak like other people, talk fesyen, make a fren with other people, ummmi sorry if my speak so hard....i love you alll, happy iedul fitri mohon maaf lahir bathin

Fakhrur Razi berkata said...

erm..
Islam hanya pda IC saje
xmmpraktikkan kecantikan islam x.x

ummi iman said...

HPS--no heart feeling ok...salam idulfitri juga

fakhrur razi--betul tu

Anonymous said...

Whаtѕ uρ aгe uѕing Worԁpгеsѕ for уour site рlatform?
I'm new to the blog world but I'm trying tо get started anԁ cгеatе mу оwn.
Do you nеeԁ any html cοding expeгtisе to maκе your оwn blog?
Any help ωоuld be greаtly appreсіаteԁ!


Loοκ at my wеblog - party pills cheap

Related Posts with Thumbnails