Pages

Friday, September 3, 2010

antara menu berbuka puasa kami

mesti ramai yang pelik..apsal la ummi iman ni..dah hujung ramadhan baru nak upload juadah berbuka yang lepas2 ek...

bukan apa, ummi ni berfikir 10x nak upload gamba2 ni..ada yang sempat captured..ada yang tak sempat nak captured.macam tak selesai plaks...lagipon cam biasa2 sangat je menu ummi iman sekeluarga..JADI???ummi bercadang untuk upload gamba2 yang sempat diambil secara beramai2..hahaks...beramai2 ek?


gamba kek coklat tanpa telur ni buat masa 2nd week pose rasanya...ummi penah buat dulu...dulu letak kat dalam bekas cupcake..KLIK SINI untuk ingat balik

ni juadah masa malas nak masak lauk pauk ye..hahaks..ummi masak nasi lemak..hahaks..kalau nak tau abah iman kata kalau makan nasi lemak ni macam ketagih...rasa nak lagi n lagi...kesudahannya memang licin juadah tu..


ni kari kepala ikan...tak berapa best kan gambanya..tapi macam biasa..licin gak la pinggan tu..


pizza ni ummi buat last week..buat nye wat lope nak captured gamba yang dah siap....

lastnye gamba ni adalah macaroni n cheese... ni main hentam je wat..bukan reti sangat pon..tapi abah iman kata not bad..hiskk

10 orang berkata-kata:

Cik Bucken said...

kek coklat tu yg paling mengancam nyawe!!!
~XD

Eye_nee said...

Rajin nyer Umi Iman ni..mcm2 dia buat..dlm malas2 na masak lauk pauk tu buat jugak nasik lemak....

mama zharfan said...

yum yum sedapnya
me dh click2 ur nuff $$ (MUFORS)

ummi iman said...

cik bucken--meh dtg raya nnt ummi wat...

eye_nee--hahak..senang je tu...

mama zharfan-- tq

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

best nampak pizza and macaroni cheese!!!

ummi iman said...

aalalala fifiey..ummi main hentam je tuh

miszTERRA_SF_ said...

tertelan air liur tbe.. sy neh da la antu nsi lemak n pizza.. huhu

|| NaFiRaa || said...

pandainye masak.. macam masakan plak tu~

ummi iman said...

missterra...meh datang umah ummi leh wat kan..ahaks

nafira--boley la skit2 ntah2 nafira lagi handal

aizam said...

amboi banyak menu

Related Posts with Thumbnails