Pages

Thursday, April 12, 2012

Tempahan Kek Karamel dan Murtabak Kraker

Salam Khamis buat semua!

Semalam seronok bercuti?apa agaknya la aktiviti masing-masing di rumah semalam...(di rumah ke?)
Semalam lepas siapkan order dan di pick up oleh customer kami terus ke hospital check up si Iman...demam tak kebah-kebah...ubat dah nak habis sebotol..tapi..lepas je p hospital..makan ubat nurse bagi...terus alhamdulillah dia sihat!..Umang aii..anak den nak p melawat hospital gamak eh..hahhahaha..harap-harap esok besar leh jadik doktor ye x?

Ok lah gamba murtabak kraker ni adalah hasil tempahan semalam dari Pn Ira

 murtabak kraker inti ayam
 Hari ni ummi dapat feedback dari Pn ira yang katanya SEDAP....ALHAMDULILLAH...
order lagi lain kali!

 kek karamel ni plak tempahan Cik Aishah 

Kek karamel perisa coklat..harap-harap menepati citarasa...

Murtabak kraker ada 2 saiz tau!
saiz loyang 9in x 9in
dan
saiz loyang 11in x 11in

Kek karamel ada dalam pelbagai perisa...
coklat
pandan
cappucino
strawbery
keladi

Orang lain dah rasa...Anda??bila lagi?
nak tempah?email je pada ummi

mimie.m.dam@gmail.com

2 orang berkata-kata:

aimaniman said...

kalau nak order.. duduk jauh cam ner x kan nak antar kot,.. x berbaloi2 kos minyak.. tp rasa terliur jer...

ummi iman said...

jauh sangat kena la buat sendirik gamaknya yer?

Related Posts with Thumbnails