Pages

Monday, May 3, 2010

days with favourite cousin and uncle


sory adik..tak minta permission dulu nak upload gamba ni..takpe kan???hehe..ni lah peberet uncle iman!!aah..si iman ni memilih skit..nak ngan org tertentu je..uncle dia ni sorang je yang pandai melayan dia..urm..kalau org lain amik sure lalak nye lah..hari ni uncle dia nak p hospital nak jumpa doktor pakar kat PPUM regards his tissue cancer (adik memang kuat!!SurVivOr!!!) cayalah..dah habis chemotherapy nak tgk keputusan CT scan (betul tah ejaan ni)..

balik pada cerita...lepas je nenek dia..makcik dia yang cun n his peberet uncle dia kelua je rumah..dia tgk kat rumah sunyi..dia melalak..ya rabbiii...tuhan je lah yang tau...saba je la... pujuk2 ajak main2 lambat juga la dia nak senyap tu..punya la dia sayang kat pakcik dia tu...
hishh..iman..iman..

ni lagi sorang peberet person...iman paling suka sekali kalau kak efa datang..nampak je kak efa..muka dia n mood terus berubah...dari nangis boleh gelak terus..kalau kak efa nak balik mood terus senyap..ni cousin dia..cousin yang pandai ambil hati iman..bukan iman je..semua sayang dia...memang pandai ambil hati org...

2 orang berkata-kata:

Sarah Saidin said...

betul la tu eja CT SCAN! hehe..

Adik akk lg awal dr saya kan? Saya baru cycle ke 5!

mimie said...

urm..skarang dia cycle 7...chaiyukk kamoo berdua!!!dia start sakit last year..tenat masa hujung tahun lepas..skarang nampk sehat dah..buat kemo n amik supplement 4life

Related Posts with Thumbnails