Pages

Sunday, May 30, 2010

Nusari Bayu 2 -- casarina 2

hari sabtu lepas...after p klinik pakar check kulit Iman... my hubby ajak ke rumah yang kami beli di sendayan.. aku ON je la..syok p sana tgk rumah contoh la apa lagi..hahaha tgk macam mana dia DEKO rumah...deco deco deco....


kami p rumah actuallynya bakal siap pada september 2011.. so ada setahun lagi..jumpa buyer kat sana yang tgh wat renovation rumah depa..dia kata dia nye rumah lewat 3bulan..ok la kan? 3bulan je..akak ipar aku nak 3tahun...urmm...malang memang tak berbau...harap2 rumah kami siap ON time..aku dah semangat..nak deco..deco...deco...


rumah kami baru pasang frame...means bumbung takdak lagi...baru naik tiang..syok nya p tgk rumah contoh..kalau la ada budget lebey..leh la tirooo ek..


kalau ada sesapa yang belum lagi terfikir nak beli umah..kat sini fasa baru akan naik..best gak kalau ada kenalan kat sini..nak jadi jiran aku pon bley..line eku beli ada 2kosong lagi...corner lot belakang umah aku pon kosong lagi..agak2 kalau nak beli tu call aku..tak pon email je kat aku.. mimie.m.dam@gmail.com..rasa malas nak email tinggal pesanan kat sini..nant aku contact korang..

OK??aku nak menjalankan tugas n tanggungjawap sebagai isteri lak...hehhee..iron baju my hubby..nak tolong ke?

2 orang berkata-kata:

norfaridahanum said...

tanggungjawab meng-iron baju tuh boleh lagik r nk tlg=pppp

mimie said...

hye dear...lama tak dengar pasal U...oh My gosh..i really miss u a LOT..hehehhehe...kalau balik Malaysia call me..lepak putrajaya dulu...kalau abah n ma hanta marila lepak putrajaya..hehehe..

nak tolong iron kan? I ada SEBAKUL lagi tak iron...tula..kumpul stok seminggu..sekali je iron seminggu...hahahaha

Related Posts with Thumbnails