Pages

Saturday, May 29, 2010

Prihatin yang tak bertempat

hari ni kami ke Seremban untuk pergi ke klinik pakar kulit...nak check kulit iman yang kena eczema..ntah kenapa kulit dia yang kena kali ni lambat sangat nak sembuh..harap2 lepas jumpa doc pakar ni hilang la semua...sedey tengok kulit dia yang macam tu..

On The Way kami ke Seremban lalu PLUS highway la kan?urmm...jammed terukk baru je jalan 20 min dah jammed...dari exit bdr putra mahkota sampai la ke rehat seremban tu...puncanya hanyalah lori yang tersadai kat tepi...ada 3 lori yang rosak kat tepi jalan...itulah SIKAP PEMANDU MALAYSIA yang TEERRRRRsanGGaaTTTT PRIHATIN..PRIHATIN YANG TAK BERTEMPAT...kalau ak bantu takpe la..kalau dah tak mampu nak tolong tu drive je la terus..ni seBUuuOOokkkk nak tengok lori kat tepi tu...masalahnya org lain yang terkena IMPAK MAKSIMA akibat sikap prihatin pemandu ni...

aku nih makin bengang la..dah la aircond kete hubby wat hal...dengan kulit iman yang tak berapa nak sehat..kulit iman ni tak boleh nak kena panas skit..takleh berpeluh..siannn kat Iman ummi...urmm...sabar je la nak wat caner ye tak?

kalau korang terbaca artikel ni...dah termasuk dalam golongan yang PRIHATIN TAK BERTEMPAT ni...tolong la ubah sikap yang tak berapa nak positif ni....menyUSAHkan orang lain la babe!

sekarang dah kat umah..dah mandi..dah sejuk...heheh..iman pon dah selesai jumpa doktor...n harap2 semua OK!!

Selamat berhujung minggu semua!

2 orang berkata-kata:

Atishu Nurul said...

akak, saya pun ekzema.. tahan jela. dr kecik sampai la umur da 22 taun ni :)

always pegi klinik :)

mimie said...

la?ye ke?selalu kena macam mana ye?selalu demam ke?siannya...

Related Posts with Thumbnails