Pages

Monday, July 5, 2010

Earning Nuffnang Hari Isnin

baru la aku tau setelah wat blogwalking dan membaca2 sedikit sebanyak daripada rakan2 maya ni..ropenya kalau nak tgk earning kat nuff tgk setiap hari isnin...

dulu2 masa baru2 tiap2 hari aku check..hahaha...sekarang dah tau takde la nak check sangat.. sebab kalau ADvertletS diaorg akan bayar daily...tgk berapa banyak pengunjung..click tu macam tak berapa nak memberi makna sangat la...(ishh...korang klik la ye...)apa lah yang aku kata nih...ngarut je..

aku baru je dalam dunia blogging ni..sebab tu semua aku letak, nuffnang, advertlet dan juga mangga. aku nak tengok mana yang earning tinggi. kalau yang tak memberi makna apa2 aku akan buang la...

stat geli-geli dari nuff tu bila2 je bley dapat... (huahuahua)

JADI???dah CHECK akaun nuff??hari ni hari senin la

4 orang berkata-kata:

dc said...

same lah kak..Dc pon tgh cuba yg mana plg best..mangga on9 belom dpt ape2 lg:(

mimie said...

akak baru rm2 rasanya..ahaa...baru sebulan letak...bley la eks

Wanda Waldan said...

saya punya mangga ads kejap rm1.43... hari nie check rm0.11 jer... nuffnang dah berbelas ringgit... syukur la tue...

Tn.Punya said...

paling banyak seminggu sya dpt dari nuffnang RM1x.xx

Related Posts with Thumbnails