Pages

Monday, July 5, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST



dah lama sebenarnya nak join tapi asik la bertangguh...nak pilih mana satu gamba yang patut diambil...so jumpa contest ni waktu buat jogging blog..hahaha..apo laie..

Berikut adalah syarat-syarat penyertaan "Lensa Buruk, The Contest " :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur. [done!]

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda. [done!]

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan. [done!]

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com [done!]

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait. [done!]

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P [done!]

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali. [done!]

8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut : [done!]

Tajuk foto : my precious moment
Model Telefon Bimbit : Nokia 6120c 2.0 megapixel
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana blog ni banyak pamerkan foto-foto yang best disamping penyampaian yang sempoi



-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-
mangsanya ialah
ReramaUngu
kak Azatie
Atyn zaini (dia suka bergamba)
caer (dia pon suka bergamba)
mr curly
zakiah


9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri contest ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas. [Done!]

10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)


Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)

jadi..gambar yang dipertaruhkan ialah......

#

#

##

###



gambar anak tersayang ni la...waktu bersalin tak bawak kamera or video hanya HP nokia tu je la yang ada..my precious moment

6 orang berkata-kata:

RaMa2UnGU said...

hohoho...okeh..nnt free kite bt eh

mimie said...

okeh babe... :P lambat lg tarikh tutup tu

ciK LyndaWawa igUana said...

good..nice try....=)

mimie said...

hehe....harap menang kan kak wa...doakan iman menang!!

kakyong said...

gud luck. kakyong kena cari balik la foto lama anak2 yg amik via hfone..

mimie said...

aah..kak yong take part!!meriah gitew

Related Posts with Thumbnails