Pages

Friday, August 6, 2010

KENAPA?Apa DOSA ku?

saja je wat tajuk entry cam drama-drama gitu..hahaks..aku ni dah 2/3 hari buat Blogwalking tapi traffic aku merudum plaks..napa ek???aku rasa dah bertungkus lumus..

tulah agaknya..aku p blog yang tak aktif BW agaknya..takpe2...leh baca entry diaorg kan?

tapi tu lah..bila dah BW tapi tak dibalas..sedey..rasa tak dihargai pon ada... nak majuk la

hahaks..nak majuk p mana ek minggu ni?minggu ni nak ajak abah iman ke Nilai la..nak beli langsir...yay!!!!

merajuk yang pasti tiada yang memujuk..

kepada adik2 yang bagi jawapan pasal kati n gram tu TQ so MUCH.....YAY..leh wat kuih raya!!!!

5 orang berkata-kata:

:: yunkyuk :: said...

akak nie kuat majok jugak upe'y yee... hehehe
nak g shopping langsir sampai nilai.. jauh'y?? tengah sale ke kat sne?? shopping raya sakan laa taun nie ey....:)

ummi iman said...

lala...akak ni tgh2..nak p UPM leh (ehem..ehem) nak p nilai boley..nilai dekat sebab ikut jalan lama yang oiii..

sall said...

hahahaha....aku suka n3 ko. Ok, ko di tag. Terjah blog aku ye.

Qaseh Nur said...

ehek..terjah blog akk..ilek la kak..bw nih x smestinye diorg akn terjah kite blk so akk terjah la seberapa byk blog ye..mcm kami slalu terjah akk...wahhhh..takut x??;p

ummi iman said...

haha..saja la dik merajuk2 gitew

Related Posts with Thumbnails