Pages

Wednesday, October 20, 2010

ATUK IMAN dah discharge dari wad

Alhamdulillah...Atuk Iman dah keluar dari wad petang semalam... agaknya memang nak suruh atuk berehat kat hospital... Harap2 atuk akan berehat kat rumah..tak yah la buat keje2 yang berat2 n rehat2 je la..

Suruh rehat dia kata lagi bosan n sakit badan...tiap waktu solat confirm ke masjid berjemaah..atuk n geng surau dia siap berlumba ke masjid..siapa yang sampai dulu ke masjid...hahha boleh gitu??berlumba ke masjid?takpe kan? benda yang baik...

Atuk rehat2 ye...insyaALLAH takde aral melintang kami balik minggu ni...

16 orang berkata-kata:

nadzirah aqilah said...

alhamdulillah.. bagusla lau mcm tu...

ummi iman said...

@nadzirah aqilah --aah...lega skit hati ummi..

! Izri Salinas ! said...

Alhamdulillah.. Nnt balik sana hati2 djln ya kak.. smoga slamat smp jmp atuk iman.. ;D

ummi iman said...

@izri--tq sayang

GaDis CoMeL said...

suruh atuk iman rehat byk2

ummi iman said...

@gadis comel--susah nak cakap la kan..org tua2 ni...:P

CiK QiQi said...

Alhamdulillah...da kua dr ward....leh rht2 kt umh..hehehe...lebei slesa^_^

ummi iman said...

@qiqi--aah..betul betul betul

one2paii said...

alhamdulillah syukur pada allah

SYaMiLa said...

alhamdulillah...

Recent Post "Lagi rumah di bakar sebabkan cemburu yg tak bertempat…"

Rama2Ungu said...

alhamdulillah..smoga atuk iman lagi cepat sihat mcm biasa..

ummi iman said...

@one2paii--alhamdulillah

ummi iman said...

@syamila--alhamdulillah

ummi iman said...

@rerama--alhamdulillah..tq dear

kakyong said...

Alhamdulillah.. semoga semakin sihat..

ummi iman said...

@kakyong--tq kak yong

Related Posts with Thumbnails