Pages

Friday, October 22, 2010

cucuk jangan tak cucuk

Haritu cik julie datang umah ummi...datang bersama ngan enchik photographer dia lah...cik julie datang malam kalau tak silap ummi...so ummi jamu makan malam...masak simple2 je..diaorg ni bukan demand sangat pon..ummi goreng telur dadar je pon dah OK..miahahhaha...sorry cik julie...

Lepas je makan-makan...Enchik photographer pon duduk berborak dengan abah iman...tgh2 berborak si Iman membuat aksi2 yang cute ala-ala chumel gitew..miahahahha

Tetiba je..enchik photographer cakap...eh dia pandai cucuk la.. cucuk apa???korang tengok ni ye...



*Jangan fikir cucuk bukan2 ye..Iman cucuk USB ni...*




*Tengok tangan comel tu...*




*dah bosan dah..tak dapat nak cucuk tu....*




*sambil2 tu sempat tgk Tv gaks*




*Last2 tetikus tu jadi rantai plaks...
*


itulah aksi iman yang terbaru ye...dia dah pandai nak cucuk2 laks..hehhehe

12 orang berkata-kata:

Cik SHiNJU said...

Salam Ummi Iman...

Selamat berhari Jumaat..
Semoga dilimpahi rahmat olehNya..
Seronok yer dpt tgk anak membesar depan mata... :)

Sasa Al-Sharif said...

uih, canggihnya dia.. kecik2 dah pandai main game, aku agak dia kontrol bola fifa tu yg sampai terjerut mouse kat leher tu.. hehe.. comel:)

Insan Marhaen said...

IM pernah dengar yang anak-anak umur 10 tahun dah boleh cit cat melalui facebook.

ummi iman said...

@Cik Shinju- betul! satu nikmat sebenarnya bila dapat melihat anak membesar di depan mata

ummi iman said...

@Sasa Al-Sharif --haha...tak main game pon dia duk mengacau ada lah

ummi iman said...

@IM--aah kan..budak2 zaman sekarang ni..dah didedahkan kepada benda2 IT...zaman IT la katakan...kalau membawa kebaikan takpe...kalau sebaliknya?minta dijauhkan la..

Cik Su said...

advance wooo

iman said...

comel sungguh...budak2 kecik mmg tgh explore..nmpk sume nk buat..mcm byk keje jek dia yek..ahaha..comel2..

Rama2Ungu said...

hamboi22 iman...kemain die...hehehhe

ummi iman said...

@cik su--anak2 zaman sekarang...

ummi iman said...

@iman--haha...memang cute je tengok...

ummi iman said...

@rerama..tula..memang la dia nih...tiru je apa orang buat

Related Posts with Thumbnails