Pages

Wednesday, October 27, 2010

cupcake with strawberry filling


Semalam ummi buat biskut kan?balik2 je abah iman kata...hoho..buat biskut ye?(masa ni ummi baru teringat sesuatu...cupcake request dari abah iman)

Hehehe..abah Iman dah request buat cupcake ni dari last week lagi...Ummi ni bukan la reti sangatkan.yang filling2 ni lah..miahahah..ummi gagahkan juga la...

Kali ni cupcake ummi terkurang tepung la plaks..hahahah...sebab majerin tinggal skit..tak pandai nak budget la kiranya ni..tapi walau terkurang insyaAllah sedap la juga..hehe (pujuk hati sendiri..harap2 abah Iman suka la...)



still dalam oven lagi...


fillingnya..test dulu...quality check la katakan..hahahaks


sodap!



Dah siap ni semua..tunggu abah Iman pulang dari keje je la... :)

4 orang berkata-kata:

Insan Marhaen said...

bila iman besar nanti tentu Iman akan selalu terkenangkan kek buatan ummi dia...

ummi iman said...

@IM-insyaAllah..semua dia menjadi anak yang soleh

kakyong said...

rajin nya baking..
kakyong kalo biskut tu leh tahan lagi..
kalo kek.. huhuuu.. manjang tak naik... mendam sesaja

ummi iman said...

@kak yong...ni basic je...

Related Posts with Thumbnails