Pages

Thursday, October 28, 2010

Kontroversi Famous Amos


saja je kan tajuk tu...miahahaha..ummi last week makan la biskut Famous Amos yang kontroversi sangat-sangat tu...FIRST TIME ye!bukan apa..ada je Famous amos kat sini..tapi tak teringin nak makan..last week p la alamanda n makan la bekut famous amos yang kontroversi tu kan..

Hahahah..memang sedap la..sebab handmade..tapi lagi sedap kalau buat sendiri..(bagi ummi la)..jadi..marilah kita layan pic iman mamam bekut Famous amos..


sedapnya....yum..yummm


tak boleh biasakan..kopak la ummi kang..hahah..biasakan makan ummi baked sendiri ye sayang...

19 orang berkata-kata:

zurazari said...

sedap nyer....
my faberet!!!

tp kat manjung takder...
da lamer teringin...

alamanda putrajaya mmg pot famos amous time ngndung dulu...=))

abid_PM said...

ouhhhh jahat gile ayat!

izyansyazwani said...

aduhai..dh lama x mkn..petang ni nk g cari lah :p

ummi iman said...

@zurazari- alal..siannya..teringin la plaks..jom dtg alamanda..

@abid-apa yang jahat ye?

@izyan-bole2..hehehhe

A.I said...

Iman, bagi auntie ckit boley??

Misae Nohara said...

makin femes la sekuk ni kan.. angkara kontroversi dulu tu.
hmm..kat tesco berlambak2, tapi x tingin plak nak beli. sedap sgt ke?

ummiross said...

Mintak cikit iman,sedapnya..

NOOR FATIN said...

nak sikit..heee

NUNU EERA said...

sedapnye.. t'ingat kt choc chip raye..hehe..

Insan Marhaen said...

mesti manis melecak tu...

ummi iman said...

@misae nohara--aah makin pemes..sedap juga la...macam kita buat sendiri la..semua cukup

ummi iman said...

@ A.I - bole2...meh la..

ummi iman said...

@ummiross-hehe

ummi iman said...

@noor fatin - boleh..:P

ummi iman said...

@nunu eera-aah..sama je ngan choc chip

kakyong said...

tak penah lagi beli yg jual tu..

so far buat sendiri jer..

qellissa said...

x minat sekut femes emes ni sejak dia femes..dolu suka gak..=') tp klu wat sendiri lg sedap kot..

ummi iman said...

@kak yong..tula teringin le sejak org sanggup hina negeri johor sebab tak dpt makan femes emes ni..hahha..1st time beli ni..selalu buat je

ummi iman said...

@qellisa-hehhe

Related Posts with Thumbnails