Pages

Tuesday, October 5, 2010

HAPPY BIRTHDAY ABAH IMAN!!!!!!!!!!




alhamdulillah..genap lagi setahun usia abah iman...tapi.....abah iman tak berapa sehat...urm...apapun hari ni still lagi ummi tanya abah nak makan apa2 yang spesel ke?ye la kan..org yang diraikan kena la tanya menu untuk hari ni..abah iman kata jom makan kenny rogers..wahahahha..melayangla duit ummi..ekekke..takpe la kan..sethun sekali je besday!!so kami makan




ni yang abah iman makan tgh hari tadi.....


ni plak yang ummi makan...


ummi n abah je?iman??iman makan buah2an n side dishes tu..hahhaha..n of cos ngan muffin yang enak tu kan...

10 orang berkata-kata:

mr.curly said...

hepi besday.. moge pe je yg dilakukn diberkati Allah..

ummi iman said...

aminnn...tq mr curly

kakyong said...

besday yg ke brp tu?
tu kek makan sekeluarga ker...
bestnya maka kat kenny rogers...
kakyong sejak kahwin x penah singgah lagi.. en ayah tak suka...

silbi abigail said...

tengok gambar ni, kenyang pun boleh lapar balik ni.. hepi belated besday to abah iman..!

ummi iman said...

kak yong...makan kat KRR tu adalah setahun sekali..hahah...abah iman yang request...

silbi--tq

Black_roses92 said...

smoga dipanjangkan umur dan murah rezeki.. amin..

Black_roses92 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ummi iman said...

tq black roses..

EzzEddin said...

siyes sedap makanan tue fuhss

ummi iman said...

boli yo dik oii..tak dan nak buek

Related Posts with Thumbnails