Pages

Saturday, October 9, 2010

Belajar cupcake OnLine...



hehehe..ummi belajar buat cupcake dari sis sweetty ni..alhamdulillah menjadi nampaknya arahan jelas..

Abah Iman ni agak cerewet dalam bahagian makan-makan ni tau..tapi Alhamdulillah....dia sangat2 suka dengan cupcake kali ni..hehe..selalu kalau ummi baking ada je yang tak kena kurang ini la..terlebih itu la...tapi kali ni just nice katanya.

miahahah..seronoknya hati ummi tak terkira....TQ Sis..sis ni memang suka baking TAK CAYA??? p la melawat blog dia... KAT SINI ok..



*inilah cupcake yang baru kelua oven*



*maaf kalau kualiti gambar kurang memuaskan..pakai HP je ni*

18 orang berkata-kata:

Insan Marhaen said...

kekadang kalau tak selera nak makan nasi tengahari, IM makan cup cake saja di kantin + alicafe dari vending machine

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

sonoknya klu percubaan pertama menjadi & sedap serta disukai oleh HB & anak2 kan/pasni..blh buat lagi..hihi

ummi iman said...

@IM..hehehe...urmm...ye ke?meh sini meh ummi bekalkan skit..haha

ummi iman said...

@kak atie..betul betul betul...syok skit nak buat yang lain kali,...

Gayahspears said...

salam knai ummi...
wah.. menarik la.. gayah nk blaja jugak.. nampak cam sedap je.. yuyum..

si biskut said...

sedap nyer cupcake...xsusah ker belajar melalui online?

Mama Kembar said...

rajin nye buat cupcakes.. mama malas masak hehe

ummi iman said...

@Gayahspears- boleh..kena tanya sifu dulu la

ummi iman said...

@si biskut-- senang je..sebab kemahuan tu ada

ummi iman said...

@mama kembar--ummi ni pon ikut mood juga..hahahah

Aqeel said...

ni kalau kasi aqeel sikit lagi double up dia punya sedap !

ummi iman said...

haha..dah habis la dek non...len kali eks

gnesop.com said...

wah.. tahniah..
lepas ni byk lg menu boleh belajar yer..
:)

ummi iman said...

@gnesop..haha...doakan ummi rajin untuk membuatnya ye..ummi memang rajin kalau ada yang mengajar

ciK LyndaWawa igUana said...

macam sedap kek tu..nak jugak...=)

ummi iman said...

boleh...sila la ke putrajaya..terbang ke mari ye!hahahah

kakyong said...

tahniah mi..
kakyong setakat ni baking ni memang fail... sadis sungguh..

ummi iman said...

hehe....dia nye resipi senang la kak yong..n cara nak buat pon tak lecey...

Related Posts with Thumbnails