Pages

Wednesday, April 21, 2010

HoLa!!

urmm..penat perah 0tak..apa lah aku nak tulis for the FIRST time kat blog ni....lastly i end up dengan st0ry m0ry kenapa aku membuat bl0g ni...sementara si Iman Ni tgh tid0w...kalau dah bangun her0 ku yang s0rang ni surely tak b0leh nak buat apa2 dah

Actually, my br0 in law yang mengajak buat bl0g ni..dia p0n dah ada bl0g dia sendiri...(moneyvto.blogspot.com)..then akhirnya my hubby pon pujuk2 untuk buat bl0g ni..Iman dah bangun!!!tapi still g0lekk2 kat tilam bucuk dia tu..xpe2...g00d sign..b0leh teruskan lagi..sementara tak buat bising lagi tu...

Then, i ask my l0velyfren...eja..simfonikasih.net...dia dah lama dalam bidang ni..dah ada kedai jual barang baby lagi..minta tolong dia..tunjuk ajar skit2...she is my sifu!hahahhaha...TQ ja..

Lastly, being a mum membuatkan aku rasa ada m0dal nak cerita kat semua..pengalaman n pandangan sebuah kehidupan daripada kacamata seorg perempuan...girls r0cks!hahhahaha... apapun jangan lupa ikuti cerita2 yang bakal aku post kan kat blog ni..mostly cerita daripada seorg ibu muda la...(muda ke?)

thats all f0r n0w...iman dah busy2 baling2 barang...dah membuat sign2 member0ntak..need to off n0w....see u then

5 orang berkata-kata:

Funz Universe said...

happy blogging :-)

DINOZA said...

EEEee....bangga nyer tgk blog iman dah wujudddddd.

Mohd Yusrizam said...

seronoknya dah ada blog sendiri yek..bagus bleh menambahkan ilmu dan pengalaman..

DINOZA said...

nice articel....goahead

anuar said...

peh!!!!!!!! blog ni best rupenye..hihi.

ape2 pun teruskan usaha anda. _pok lah_sempoi

Related Posts with Thumbnails