Pages

Saturday, April 24, 2010

ummi dimana pelangi??


Tadi tetiba p0p 0ut dari kepala pasal pelangi...lamanya dah tak nampak pelangi..suatu masa nanti bila iman dah besar, aku akan cerita pasal betapa bahagianya kalau dapat melihat pelangi yang cantik..betapa tenangnya hati melihat pelangi...urmm..dah lama betul tak nampak pelangi..last aku nampak sang pelangi pada last month lepas hujan..kat kampung..kt putrajaya ni tak nampak p00n lagi..rindunya pada pelangi keindahan ciptaan-Nya...urmm..tapi macam mana nak jawap kalau iman tanya suatu masa nanti..

2 orang berkata-kata:

norfaridahanum said...

nnt iman tanya,ckp auntie anum ckp,
"pelangi tu contoh kegembiraan yang Allah beri lepas dugaan hujan yang lebat.hidup pun akan jd macam tu.jadi kena selalu sedia dan redha" waaaaaaaaaaa!!!!

eyyyy,dh tulis blog ek skang.i miss u ms.mimi.xleyh r,dh terbiasa pnggl miss gak.x reti nak ubah.huhu

mimie said...

yupp...nnt jumpa iman bgtau dia ye...urmm ye lah tu..i've been married dah 2 years tgk path tu..still nak panggil miss lagi??how's india..i dah minta tolong faris beli saree..u tolong dia choose ye..hahahahah amik gamba tau!!

Related Posts with Thumbnails