Pages

Saturday, July 3, 2010

Aksi si Cilik

hari ni cam lembap skit fizikal n mental..belek2 komputer ni terfikir nak upload gamba iman...aksi n memek muka dia.. :P

gambar pertama kat umah nenek dia..abah yang captured (FYI:gamba iman kebanyakan memang abahnya yang captured..berseni skit..kalau ummi nya amik sure comot2..wakakak


ni lepas dia sengih2 tetiba je abah dia sempat captured dia wat muka "huduh"...


ni masa makan biskut..



ni masa tgh main sin chan.. sin chan ni actually nya dah berkurun.. ( my hubby beli time kami bercinta-cintun lagi)...sekarang bagi kat iman plak.



ni aksi kalau nak buka baju...hahaha...nak mandi la yer...saja je sangkutkan baju kat atas kepala dia..sure dia marah n nak amuk je..


ni adalah masa "INDAHNYA IMAN" di saluran astro 106... tiap kali slot ni sure dia duduk diam2 n tgk je TV tu..abahnya panggil " IMAM MUDA KECIL "...


ni muka 'stim'..muka nak tido ngan mata dah layu tuh....


ni masa kat lemongrass rasanya..tak berapa ingat la...apa lagi..masa makan sure main sudu nye...staff kat situ sure bengang...iman duk main sudu...main n jatuhkan. SORRY!


punya la syioook ye...ni muka cute nih..captured masa dia tgh awal2 duk kat kusi tu..separuh masa akhir..minta maaf la...mengamuk je la keje nya...masa amukan berlaku takde la kami sempat nak captured..


actually tgh menyopping..kena duduk dalam troli...sebab dia dah tak nak duduk kat stroller dia...hehe...(masa belum potong rambut)


ni aksi terbaru yang seboook dibuat setiap hari...geram je kadang2 kalau dia buat macam ni

3 orang berkata-kata:

MUMMYAR said...

amboi comel dan bulatnya dia....geram tengok pipi nya tu..

salam kenal ye

mimie said...

salam kenal juga dihulurkan!

Raini Munti said...

comelnyeeeee :D

dsini ada baju bwt ibuny loh

bajuqueen.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails