Pages

Wednesday, July 14, 2010

Gifts From Us (Jom Join Give Away Rusia & Mesir)

masa tgh buat BW terjumpa GA nih...dari blog http://kamiterritory.blogspot.com/

10 hadiah misteri dari Rusia & Mesir menanti untuk semua yang berminat nak join…
Boleh pilih sama ada nak hadiah dari Rusia atau Mesir SAHAJA tak boleh pilih dua2 taw. Edisi terhad!
(5 hadiah dari Rusia & 5 hadiah dari Mesir)

Senang sahaja nak menyertai benda ni.

Antara syarat-syarat yang dikehendaki untuk menyertai Give Away ini adalah:
1. Jadi follower blog ni (bukti penyertaan) [done!folower yang 394]
2. Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR [inilah entry nya!]
3. Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih [DONE!!]
4. Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda. [insyaALLAH]
5. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
6. Senang sahaja kan? (^^,)v

Tarikh Tutup untuk Give Away ini adalah pada

31 Julai 2010 (12.00 PM)

YUK!!!!sertai beramai2....hahaks,..orang mesti peik napa la ummi iman nih sebuk2 nak join contest bulan ni....becoz my birthday bulan Julai ni..harap2 la ada LUCK..boleh la menang!!!NAK HADIAHHHH>>huhuks....

6 orang berkata-kata:

.: Keyri + Atiqah:. said...

Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

mimie said...

huhuk...harap2 berjayaaaaaa

:: yunkyuk :: said...

gudluck~
contest nie akan d'join dlam masa t'dekat....mahu join jugak... bulan july akak pnya besday.. klaw dpat best laa.. atyn bulan august xde plak contest nak tebus adiah..hehehehhee ;p

mimie said...

hehe...macam2 la atyn nih..hahahha

qellissa said...

ooo besday bulan ni..yg ke berapa tu? hihihi..gud luck ea..seoga menang..weeee...

mimie said...

aminnn...arap2 menang la

Related Posts with Thumbnails