Pages

Sunday, July 11, 2010

CONTEST HITAM ITU MENAWAN

setelah makcik di TAG ole Encik Caer yang ensem lagi macho..terpaksa la ummi iman masuk contest ni (paksa rela) AuuWWw..hahaks...

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000

CONTES HITAM ITU MENAWAN
  1. menjadi follower missyaniabdullah.. [DONE!!!!]
  2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih[DONE!!!!]
  3. gamba bebas janji hitam putih..[baguihh...DONE!!!]
  4. buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah [DONE!!!..ini la entrynya..gamba n sebab kat bhgn bawah]
  5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah [DONE!!!]
  6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha [DONE!!!]
  7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
----- seperti biasa tiap kali nak tag org je aku jadi pening kepala...sesapa yang nak masuk tu masuk la ye...tapi kali ni aku nak tag

  1. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup. [wokeh]
  2. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat [yummyyy]
*
*
*
*
**
***
actually gamba ni masa majlis menyambut menantu..aku masa tu tgh demam n memang takde upah mak andam...solek sendiri (tak solek pon) sebab tak pandai pakai bedak n lipstik je...majlis meriah sangat..ni adala antara gambar yang dicaptured ole adik Lah (adik ipar aku)...gamba ni menginngatkan keseronokkan majlis tersebut...:P bila dah jadi itam puti ni macam satu kenangan yang sangat berarga...precious gitew...hihiks



00000000000000000000000000000000000000000000000000000000

6 orang berkata-kata:

kakyong said...

akhirnya dpt juga tgk kecomelan ummi iman..
gud luck

mimie said...

TQ kak Yong..hahaks..tak comel mana pong..hahhaha

Hamzah Ian said...

cun2.. gambar itam putih ni mmg cun.. nice blog btw

mimie said...

tq dear

:: yunkyuk :: said...

akak mimie...
tengs 4 da contest.. :)
atyn selamat ambik daaah...huuuu~

mimie said...

okeh!good luck dear

Related Posts with Thumbnails