Pages

Saturday, July 17, 2010

segala ke'sulit'an amat disesali

sekarang kami berada di kampung..syiookk..tenang je duk umah ngan redup2 pohon menghijau, TETAPI..ada je tetapi tu..aku bengang tol ngan CELCOM BROADBAND aku ni...kejap tenggelam..... kejap timbul..kejap ada simbol 3G+ selalunya 2G je...

mana tak angin satu badan..bila nak wat BW tak le la buat besar-besaran...mau tak!nak buka satu blog je pon nak tunggu hampir 30min..adoi..sabau je la..nampaknya turun la traffic aku minggu ni..

hehee...kepada yang mengunjungi blog ni...sila la tinggalkan jejak ye..nant akan dikunjung balas..tapi lambat atau cepat tidak dapat dijanjikan..apa yang aku janji..lawatan balas pasti akan dijalankan...kalau tak lepas kat shoutmix atau cbox..aku penah datang kat blog korang tapi line hampeh ni kadang2 lambat loading shoutmix...aku kunjung n klik2 apa patut cukup la ek....

2 orang berkata-kata:

:: yunkyuk :: said...

akak.. sabar banyak2 yee.. besa laa tuh... kdang2 mg sakit aT dgn b.band nie...:)

mimie said...

urmmm..memanggg

Related Posts with Thumbnails