Pages

Wednesday, August 18, 2010

KENAPA dan MENGAPA?

urm...kali ni aku rasa macam ralat sikit..ini hanyalah luahan perasaan..aku berbog ni hanya untuk meluahkan rasa, meluahkan pendapat sebagai seorang ibu, wanita, anak dan seorang isteri.bukanlah semata untuk wang..

wang adalah perkara kedua bagi aku. ada yang menyoal kenapa meletak pelbagai iklan di blog ni..terdetik juga nak buang semua n nak dapatkan balik status geli-geli tu..tapi biarlah dulu..biar aku explore semua..tak salah kan?

kebetulan menang hrtu n masuk contest menang dapat juga kan hadiah?tapi tulah..sebagai blogger baru aku terima semua teguran n kritikan..tapi bila disebut n dilabel blog sampah..sakit juga hati ni mendengar..

tapi takpe lah... sebagai seorang wanita, ibu, isteri..aku mempunyai tahap kesabaran yang tinggi...nyatanya untuk menjadi seorang blogger aku akan mesra dengan semua..dan aan perbaiki mana yang kurang

aku minta maaf kalau ada yang tak suka dengan blog ni..

23 orang berkata-kata:

ozzy said...

salam..
Saya juga hairan dari mana wujudnya blog sampah?..kenapa wujudnya sikap iri hati dan dengki sesama kita...ini semua atas usaha dan rezeki masing-masing.

Ampuan Awang said...

salam,

aku dapat tahu cerita ini dari pengomen yang pertama (di atas). eh, mana pula sampahnya? aku tak nampakpun? biarlah orang nak kata apapun, blog aku pun teruk juga tapi tujuan berblog sebenarnya perlu lebih jauh (untuk kemaslahatan umat). itu yang penting. teruskan berblog

noreed said...

elok jer blog ni. nape smp dikategorikan begitu skali. kalo blog mcm ni dikategorikan mcm sampah, blog sy yg baru nak 'hidup' tu, tak tau lah ape kategorinya. sabar ye.dugaan di bulan pose.

ummi iman said...

terima kasih atas kata-kata yang mengurangkan rasa sakit n terluka di hati..insyaALLAH ummi akan terus berblog..

LyNn HaMzAh said...

saper la yg pandai2 cakap blog nie blog sampah...blog dia tu ok sgt ker? harap bersabar la yer...

pemanas cerita said...

aku masuk sini lepas aku baca entry ozzy.nape org tu kata blog ni sampah.aku biase je

Tomato Gurl's Life said...

patutnya nasihat elok2..xpelah ummi...teruskan berblog ye...amik sekadar nasihat untuk terus berkarya dlm dunia blog :)

Eye_nee said...

Kat mana kotor nya blog ni sampai dilabelkan bloq sampah....dah la Ummi tabahkan hati...satu yg menSAMPAH.....10....100...1000 yang suka....keep bloging k...we support u...

ummi iman said...

tq all...insyaALLAH..

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG said...

bersih ja...x ada sampah pun...pandai2 ja tukang angkat sampah tu!!!...teruskan berblogging....pedulikan manusia yg sakit jiwa...ok...nk follow blog ni sekali...yehaaa..

Abang Long said...

Salam. Sabar jer la..Doakan jer org tu agar tidak menjadi sampah seperti yg dimintanya..

ummi iman said...

aah....insyaALLAH..semoga dia tak jadi macam apa yang dia kata...

Abu Luqman said...

salam 2 all.. sebenarnya ..orang yang kata blog orang sampah..tu yang sampah....bagi tau sapa dia nanti kita hack dia...blog adalah hak peribadi.. " dont ever let sombody stold your dream ".....saya dah folow blog populer dekat 5 tahun... tak ada pun bloger hebat kecam org lain.. saya baru 10 bulan jadi bolgger tegar...
cuba go blog Mso, kadir jasin. tiger.. sccreen shot.. tukar tiub semua lebiha dari 8 juta hit...

ummi iman said...

urmm..tulah..dunia...rambut sama hitam...hati yang busuk kita tak nampak abu luqman

ammboi.blogspot said...

sabar bebanyakk..
yg penting terbukti ramai kengkawan blogger
menyokong puan...

bieha-chan :) said...

sape la yang cakap blog sampah kan.tadi bace dari blog someone and teros klik ke sini. saba ye ummi.biha jadi follower ummi ea? :)
p/s:orang tu jeles ngan ummi la tuuu... :P

azilas said...

Salam...

Pulak?
Terbaca blog abu logman td. blogger otai mana yg kata sampah tu....teringin jgk nk tgk blog dia bersih sampai mcm mna....
Bersabar byk2.Dlm dunia blog ni mmg ada org yg selalu dengkikan kita. Pedulikan kata org. Saya pun biasa pengomen tanpa nama kata mcm2.....mcm la dia bagus sgt, nk kenalkan diri pun takut....

ummi iman said...

ntahla azilas..dugaan untuk akak kot..dugaan bulan ramadhan...suruh banyak bersabar..dugaan

S..U..D..@..I..S said...

dpt tau dr blog abu lokman dan trus kesini....pedulikan ...org yg hasad dengki tu ..org macam ni elok dipulau jerjakan..

aReTikZ said...

Tak patut langsung.. Apapapun kak, redha dan sabar jak lah. Memang banyak manusia jenis tak suka orang senang ~ Agaknya sal dia susah kali.. hehe..

ummi iman said...

TERIMA KASIH SUDA@IS N ARETIKZ...

Abhamz said...

salam, kenapa sesama kita ni nak melabel dan memberi penilaian yang negatif kepada blog orang lain? Klu nak komen bagilah komen yg membina...setiap blogger ade hak dan citarasa masing2 terhadap blognya....teruskan berblog...kami semua sokong anda.

ummi iman said...

tq abhamz...ummi sedang mencari semangat..semangat yang hilang

Related Posts with Thumbnails