Pages

Wednesday, August 18, 2010

sambil menulis menang duit

boleh agak ke apa aku nak tulis ni?alhamdulillah...rasanya nak memain je masuk pertandingan hrtu...kepada budak2 mangga..join je ek peraduan menulis tuu...sampai 9 september tau!!aku dah menang..korang bila lagi?

jangan tunggu n lihat..wat skit entry n try out je..mana tau boleh menang rezki ramadhan..ni hah kat bawah ni gamba2 yang menunjukkan aku dah menang RM50..hahaks..aku ni...50 hinggit pon nak kecoh ek??

bagi suri rumah cam aku ni...org bagi 10hinggit pon dah banyak...


ni email yang aku terima dari mangga ad teams...bagus kan??takpe2..kita tengok bila dia masukkan duit..da masuk duit aku bgtaw korang...boleh tau betapa cepat diaorg proses tu semua..sebab earning nya yang biasa tu aku tak penah cash out lagi..maklom la traffic biasa2 aja deh

ni announcement kat facebook..ALHAMDULILLAH>>rezki ramadhan bak kata orang tu ye...sesapa yang nak join tu sila lah ke

try..jangan tak try...memang banyak competition yang enchik mangga ni anjurkan..semuanya hadiah yang lumayan..n of course banyak yang cash...bukan apa..kalau cash ni..kita senang skit nak beli apa yang kita perlu n apa yang kita nak kan?

sebelum ni mangga ada anjurkan "Peraduan I Love ManggaAd Julai 2010" , hadiahnya memang best..kalau aku leh bawak si kecik ni kalau menang kan best..memang aku join tapi tak leh...tau apa hadiahnya??pegi...."Asian Bloggers and Social Media Conference 2010" yang terkenal adalah Perdana Menteri Ke-4 Malaysia, YABhg. Tun Dr. Mahathir Mohamad...dah la Tun memang idola aku..huhuks...bestnya sapa yang pegi.

mangga pon ada buat peraduan "Peraduan Rekrut Blogger Jun-July 2010" best kan?JADI???kalau nak try..sila lah...

2 orang berkata-kata:

Tn.Punya said...

mana entri yang anda menang tu

ozzy said...

tahniah..itulah dinamakan rezeki belum cuba blm tahukan.
Kalau siarkan en3 tu lagi elok.

Related Posts with Thumbnails