Pages

Monday, August 23, 2010

TOLONG!

urmm..lama gak aku tak update entry baru ye..bukan apa..lepas peristiwa itu ummi jadi malas skit nak update blog..sekarang..berkat daripada sokongan rakan bloggers... enchik ozzy, abuloqman... dan lain2..aku gagahkan diri n try teruskan usaha berblogging..cewah..ok2 stop nada-nada sedey ni..

urm..berkisar tentang tajuk di atas aku nak minta tolog kepada kawan2 bloggers yang expert..

TOLONG 1

--situasi dimana hubby dulu beli modem broadband kat kedai..free access la kan..semua sim leh masuk..tapi macam mana tah kawan dia peg IT masa kat sarawak dulu install apa tah..jadi celcom je leh masuk (masa tu pakai celcom) jadi sekarang..kami nak tuka sim DIGI..macam mana nak buat??kami dah kat semenanjung takkan nak ke sibu semata2 nak betulkan modem tu..hahaks..dia kata kena flash@flush modem tu..caner ek??tolong ye??

TOLONG 2

--kepada peninggal jejak..tolong letak URL kat shoubox tu ye...aku nak jejak korang balik dah susah kalaudah tak tinggal URL

Tolong 3

--untuk sesi blogwalking juga..tolong la sayang2 type URL bebetul...
JANGAN type blogpsot tau!!sepatutnya BLOGSPOT...kalau sesapa yang pernah kena mesti tau..bila type BLOGPSOT anda akan dibawa ke web yang menyesatkan anda..aku tak nak baca lebih2..nant nak memahamkan la apa la...

TOLONG ye kawan2..adik2, akak2, abang2...semua2 ye!!

6 orang berkata-kata:

miszTERRA_SF_ said...

SALAM.. cam2 la ummi, lantak pe owg len nk kate.. truskan berblog :)
oke2 sy akn tlg.. xkan slh buh url

ummi iman said...

hahak..okay dear,,TQ

diraja22 said...

teruskan usaha, jgn putus asa.

shark said...

sy bleh tulun nom 2 ngan 3 jer..
nom 1 sy x braper reti sgt.
hehehe

Aniza said...

salam

betullah. kadang2 dahlah tulis entah apa-apa di shout chat tu. link pun tak betul. huh!

selamat berbuka ye ^_^

ummi iman said...

takpe lak shark..tolong apa yang mampu pon dah OK..hahaks

Aah Aniza...selamat berbuka untuk niza juga

Related Posts with Thumbnails