Pages

Saturday, May 22, 2010

"KID'S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET"


contest brought by fun universe n simfoni kasih..try out je la..captured dengan HP sebab tu tak berapa clear..kamera ada...bateri lak problm..try out manatau ada rezki iman!

so inilah aktiviti iman tak kira siang atau malam...sangat rajin budak ni...hehe..selalunya main n 'pomen' kereta kesayangan dia ni la.


dia dah start nak jadi 'pomen' kereta!...duk tengok kereta, pusing2 n ketuk2 mana patut...


ni 1st mainan yang aku belikan..yang sambung2 kan...abah dia belikan buku tu...time dia rajin tengok la buku...duk ba...ba...ta..ta....macam tere baca buku je...ekekke..for beginner elok kan?nak bagi dia berjinak2 ngan buku..n start baca ABC


disebabkan dia ni suka masukkan n buka penutup botol...aku pon beli la mainan macam donut tu..urmm..memang dia main dengan bersungguh2..melatih dia fokus n belajar tentang saiz....sebab apa aku kata macam tu.. sebab saiz donut tu berlainan so..kalau salah masukkan semua donut tak boleh nak masuk sambil tu dia boleh fokus waktu nak masukkan sebab base mainan tu tak flat..ada melengkung skit jadi dia bergoyang skit kalau terkena. jadi anak boleh fokus waktu dia nak masukkan donut tu.. 2 in 1 kan? i like!!


ni waktu dia rajin la ni..duk selak2 buku..lama gak la nak menunggu dia main2 n captured moment2 ni..wawa..last2 ni je la yang dapat...

so aku nih follower blog = http://funz-universe.blogspot.com/
nama follower = mimie
nama = aimeme
nama anak = muhammad aqeel iman bin mohd yusrizam
umur anak = 1tahun
email= mimie.m.dam@gmail.com

THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"

5 orang berkata-kata:

Kedai Rals said...

Khusyuk betul si aqeel bermain :-)
Mimi, sebenarnya guna satu gambar je. Tapi kalau macam ni kira satu entry ye.
Nanti masukkan detail dalam entry sekali ok.
Saya dah masukkan link entry di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Keputusan akan diumumkan pada 17 Jun sebab contest dilanjutkan sehingga 13 Jun :-)

mimie said...

ohh....pakai satu gambar je?hehhehe..tak kesah la janji dapat masuk..ekekkeke..try je..pilih je lah yang mana satu OK

mimie said...

diterima tak?heheh..harap2 diterima ye?1st time masuk contest ni..ekekke

kakyong said...

salam kenal & gud luck

mimie said...

TQ kak yong

Related Posts with Thumbnails