Pages

Friday, June 25, 2010

1st contest miszlullaby -- hadiah make up..

masa tgh blogwalking tadi..aku terjumpa la contest yang menawarkan hadiah make up..WOW!!syiook nih..apo laie..dah la dah lama tak beli make up...kalau dapat free syiook juga ye..try je la..so..ni contest dari miszlullaby


  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower. (done!)
  2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar.................. (BOTH DONE!)
  3. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.(NI LAH POST NYE DONK..)
  4. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k?Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x,nampak muke je ke..Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampailaaaaa cik miszlullaby terpikat ok?(DONE ALSO..urmm..kelaka la plak..kalau tak chantek..buat camne pon tak chantek gaks..)wakakakka...
  5. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..I will choose it.(I LETAK....beberapa gambar la..alamak kantoi la muka i yang comot nehh)
  6. Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=D (TAG SAPA EK??... akak tag si atyn zaini la sebab dia baru jadi kawan akak..bley gitew?)
  7. Leave your link below..so that i can check it. my link http://lamankasehiman.blogspot.com
  8. Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D (DONE!)
nilah gambar yang dipertaruhkan..wah2...expose ummi iman neh..gamba ni suka sebab candid oleh adik ipar I..rasa selamba n tak dibuat2 gitew..boleh?


bila belek2 foto album kan..susah betul nak jumpa gamba sengsorang sejakdah ada si Iman..so akak edit skit bley??gamba ngan iman..hahah..cover2 skit..BOLEY LA ek(bodek2..)...gamba ni aku suka sebab hubby yang terrrrrsayang yang captured gak..walaupon tgh buat muka buroks..tapi nampak cute gitew..boleyy?

harap2 menang la yer...

http://lamankasehiman.blogspot.com

4 orang berkata-kata:

miszlullaby said...

salam.ok kak,penyertaan diterime..hehe...sy amek gamba 1st k?=)thanx coz sudi join.

mimie said...

ok..tq

atyn zaini said...

salam~ akak trima kasih sbab sudi tag untuk atyn.. atyn xmara pun... ;) akak memang sporting laa.. sempoi gitu~ tengs again.. ;))

mimie said...

heheks...Ok..memang sempoi..adik akak ni pon sempoi gak apa...

Related Posts with Thumbnails