Pages

Tuesday, June 22, 2010

jalan-jalan di ALAMANDA PUTRAJAYA

RAJINNYA...haha..napa aku sebut cam tu?sebab sampai 3post hari ni..bukan apa..beberapa hari ni aku busy..busy bukan apa..si iman tak nak duduk..so kena la wat keje time dia tido..ni pon tgh tidow la hero sorang ni..

last sunday, kami p cuci mata ka ALAMANDA.. iman kan dah boleh berjalan sekarang. so dibawah ni pic2 dia lah..yang tak bestnya..sonok sangat dia berjalan tu..dia tak nak pegang kita..duk syioook sangat nak main tangga...huhuk sampai tak larat nak layan dia nangis..siap guling2 lagi tuh..malu I!! hahahaha satu bahagian kat alamanda tu duk tgk kami..adeshh..macam2 la cik iman nih


masa ni tgh OK la..masa nangis guling2 tak leh nak amik gambo..tak sempat nak captured pon..



duk main air pancut kat center alamanda...


pegang2 sana...pegang2 sini...


tgh berjalan2 terkedek2..cute!!

6 orang berkata-kata:

RaMa2UnGU said...

hehe..bese la kak..budak baru dpt kaki..layankan aje..perhatikan je jgn smpai dia cedera ke kn..tapi tangga tu bahaya la pulak..hehehe

mimie said...

tula pasal..macam nak ikat je kaki dia...

b.E.L.L.e said...

hehe..chomey la si kenit neh..hehe..ummi iman.kite exchange link nak x? =)

mimie said...

okay..nant akak letak link you ye dear...akak buat malam ni..skang iman tgh segar bugar

jaya jr said...

wah,bes nye jalan2..hehe

mimie said...

jom lah...jalan2...

Related Posts with Thumbnails