Pages

Saturday, June 26, 2010

handphone dan anak2 sekarang

Zaman sekarang nih..budak sekolah rendah pon dah pakai HP..kita dulu ya rabbi..nak tgk HP pon tak reti..maklom la..masa time aku HP macam botol air..besa gedabak..ekeke..bukan apa sekarang ni tak leh nak salahkan sesapa kalau anak2 mintak HP..

sekarang ni gejala sosial semakin berleluasa..kalau bagi HP tu kita boleh track diaorg kat mana..takde la risau sangat ye tak?Iman kecik lagi..umur baru setahun pon dah bukan main bergaya ngan HP..ni antara aksi2 yang sempat aku captured kat umah...


sambil letak kat telinga tu dia membebel..macam la tere cakap..


kalau dia tgh pegang Hp tak leh la nak kacau...kalau HP kita berbunyi dia la sebukkkkk nak mengambilnya..(padahal bukan tau picit pon)


bersungguh2kan??hahhaha

aksi2 si kecik...


ni baru umur setahun nant dah besar skit caner???

2 orang berkata-kata:

RaMa2UnGU said...

hohoho...jgn bese kan kak...gelombang phone tu tak elok utk baby kn..heeee:)

walaupun begitu, pandai dia bergaya sakan ek..heheh

mimie said...

memang..bergaya number 1...nant akak amik video bila dia duk tgk cermin..perasan chumel..ekekek...

Related Posts with Thumbnails