Pages

Friday, June 25, 2010

Spek Mata Baruuuuu!!



alhamdulillah!!semalam petang My belooovvedd (hamboi2) Hubby...bawa balik new spec..actuallynya kami pilih last sunday!hubby yang tetiba kata...ummi iman (cover2)... jom p kedai spek..spek tu dah senget2 dikerjakan si Iman..apa lagi berbunga2 hatiku..abah iman (cover2) bayar?? (buat2 tanya)...bila abah iman jawap ..'YE LAH SAYANG" wahhhh...terus kaki aku cepat je p kedai tuh...pilih punya pilih..last2 aku decide yang ni..


syiiokknya tak terkata tgk spek mata baru..aku memang suka style old skool nih skit..boleh pakai sepanjang zaman aku rasa..ni la 1st time pakai spek mata yang mahai skit (org lain bayar la katakan) bukan apa..abah iman ni..cerewet skit...dia yang kata suh amik yang berkualiti skit biar leh pakai lama...

5 orang berkata-kata:

impian cinta said...

wah! ummi pakai spek baru! hee! nanti bergambar dengan spek baru tue taw~ mesti makin menawan nanti!

p/s : iman! takmo ganas2 tau! nanti senget lagi spek ummi.hee!

RaMa2UnGU said...

waaah...ok la..
sy pun jenis tak kisah kluar duit utk sth yg ada kualiti..leh pakai lama kan..hehehe

mimie said...

aah..pakai spek baru la..melaram..ekekek...tapi pakai waktu iman tgh leka main(xda niat nak main ke atas spek yang baru)

betul...berbaloi ngan harga untuk kualiti yang baik

kakyong said...

tunjuk le sket muka dgn spek baru... ;)

mimie said...

malu ah..hehe..nant la kak yong..kalau sempat captured kita upload gamba ngan spek baru

Related Posts with Thumbnails