Pages

Friday, July 30, 2010

Anna's Birthday GA!



Tarikh tutup 10 August 2010 sebelum pukul 10.30 malam.


Syarat2 join GA;

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. [folower 181]

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link. [done!]

3. Silalah letak sticker ni jugak kat side bar ek. [done]

4. Tag seorang kawan anda. [done]
mangsanya ialah.....
atyn
rerama ungu
DC

5. Dah siap buat entri, bgtau Anna kat komen entri ni k. [wokeiii]

2 orang berkata-kata:

annazanariah said...

salam.. thanks for following and joining..
anna dah update list.. wish u goodluck :)

mimie said...

hehe..okay!!!

Related Posts with Thumbnails