Pages

Monday, July 26, 2010

Contest Teman Sejati By Emieysandra


setelah di TAG oleh cik rerama yang kiut miut inih... terpaksa la aku menjoinkan diri untuk contest ni..hahah...(paksa rela...) i memang suka kena tag dalam kontest ni.. ;P

macam mana nak jOin contest ni??

jom tengOk syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger [done]
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe [done]folower yang 409
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
- tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS! [done]
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra [done]
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
ni yang pening ni..nak TAG ke...hehe...
----aty zaini----

----caer----

5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..[wokeh]
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.

Hadiah istimewa menanti dua pemenang tersebut.


lupa la plak nak upload gamba..hahaks..ni lah gamba yang ditaruhkan..

*

*

*

**

***




gambar ni adalah gamba2 teman sejati masa jadi lecturer kat satu IPTS kat malaysia nih..hahahks..teman2 ni la yang sudi memberi support diantara satu sama lain..best tau..kena bambu n kena marah ngan org atasan sebab pencapaian budak2 tak memberansangkan pon tak pe..sebab diaorg ni selalu menyokong dari belakang..walaupon masing2 dah ada kerjaya masing..n aku SAHM..diaorg still lagi keep in touch..miss all the moments ngan diaorg..nak reunion tapi tak sesuai masa...masing2 dah bertebaran kat malaysia ni..susah nak jumpa n sesuaikan masa..whateva pon u all tetap di hati..gamba ni masa semua tgh bujang...sekarang ada yang dah berdua, bertiga...n dah berempat pon ada..

8 orang berkata-kata:

RaMa2UnGU said...

perrggh..ayuuu..senyumamuuu...ngeeeee

mimie said...

ayu ke???

irah said...

mana gambar aku? perghh tak aciiii ;p

mimie said...

alallala kak jgn majuk..gambo ko ngan aku ada je org lain..hahaks..ada si kecik ni...urmm..ko still no.1 tau..hahaks

♥-- emieysandra --♥ said...

thanks akak, sudi jOin contest emieysandra..
manis2 snyuman..ehehe.
gudluck!

~_^

mimie said...

mestilah akak yang paling maniskan?hahahks

:: yunkyuk :: said...

akak~ protege dtg mek contest..:))

mimie said...

haha..apa la atyn ni..malu akak...hapa la mentor2 nih

Related Posts with Thumbnails