Pages

Monday, July 26, 2010

Contest: Senyuman Menawan

nak menyudahkan TAG yang diberi oleh cik rerama hari ni..hahah,,di hari jadiku ni..sesapa yang tag akan aku buat..sebab hati tgh gembira...wakkaka..boleh?sesapa yang nak masuk dialu2kan..klik je la pada gamba tuan tanah dibawah..iaitu cik gyena..atau nama beliau...senyuman dia memag menawan.padan la wat contest ni..sesuai gitew..








  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower. [done]
  2. Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!! [pompuan..dalam senarai..DONE]
  3. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...*utk copy right click mcm biasa saja then save image*[done]
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.[inilah postnya..hehe..semua paham kan?]
  5. Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.[done]tak menawan pong..hahhaks
  6. Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?[cerita2 dah]
  7. Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.
seperti yang contest yang sebelum ni..akak tag org yang sama...
atyn zaini
& caer




TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
30 JULY 2010


jadi...inilah gamba yang telah dipertaruhkan....




urm..SANGATTTTTTTTTTT suka gamba anak ummi nih..terasa keajaiban tuhan itu sangat besar..bersyukur diberikan zuriat yang cukup sifat n sempurna...harap2 akidahnya pon akan sempurna seperti sifatnya...aminnn...gamba ni masa iman baru lepas kena cukur...wat cukur jambul untuk dia..dia gelak n takde gigi masa ni...sangATttttt cute..kan???

3 orang berkata-kata:

:: yunkyuk :: said...

chomey toi c iman nie.... geram pulak tengok dy...

btw, dtg mek contest lagi..:) tengs~

Gyena Chobitz Armani said...

holaaa...nomeinya bby..cute..rasa mcm nk cubit pp..hihihi..

gud luck ummi

mimie said...

tq atyn..
cik gyena..bg la ummi iman menang..hahaks

Related Posts with Thumbnails